Шлях живим

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.


У тебе є відповідь на питання
Будь-які. 
Десь, у других світах,
З ними прокинеться радість рання...

Тільки у мене немає питань.

Ледь не пішла тут з життя... Не знаю
Що там надалі...  Не "з голови"

Ранок дня Божого розквітає -
Відповідь кожному.

Шлях живим .