Час кави

Людмила Иванковская
Макети спогадів пусті
Я не вважаю що то правда
У не відправленому листі
Перефразую - післязавтра

Почну нове життя з нуля
Без особливостей минулих
Де попелиця та іржа
Нікому не потрібен вулик

Рій улетів та стихло все
Садок  вишневий снігом вкритий
Я каву п'ю вже не гліссе
Час каву по-креольські пити

29.02.2024