Plazma - You ll never meet an angel

Сандра Крайнова
Гэта край
Навошта кідаеш нас?
Адчувай
Заб'еш ты мяне падчас.
Мне баліць
Та боль вернецца табе
Што зрабіць
Свой погляд зменіш ты далей.
То канец
А я ж давяраў табе
Знайсці кагось лепей варта
Хлусі, што зніжаў цябе
І гэта ўсё ўжо занадта.

Зноў!
Чакай свайго анёла
Кроч, маліся моцна аб сустрэчы
Што ж
Святым не быў ніколі
Дождж
Не ўбачыш ты з вачэй нарэшце.

Дрыжу, як зімою
Душа твая – лёд
Калоціць з табою
А сэрца – сумёт
Зіма на парозе
Што сэрца, што лёд
Цяжка адрозніць.