Знов розцвiта

Ксана Поликарпова
Нас замело, сніг швидко тане,
Дощем милується світанок,
А птиця за вікном співає
Про все, що в світі зустрічає.

Біжать струмки до річки-мами,
Свічки запалюють каштани,
Прийшла весна, і з неї любов,
Навколо розцвіта все знов.


21:36
02.03.2024