Маминi сльози

Наталия Кравченко 4
Мені мама свої сльози передала,
Ось так вилив, з глибини душі!
Сльозами вона багато не забудить і не пробачить:
За Забране життя ворогом,
І за Брехливу історію
За Зруйновані мрії,
І за Знищені церкви
Наскрізь проплаканими маминими сльозами не пробачимо
Врятуємо, ми ворогів так врятуємо,
Що аж Загарбане все поверне ворог нам
Та виборемо, й ми відвоюємо всі землі українські
І виситаємо цю пекельну битву
Дамо ворогам так, що аж полягають всі вороги
І більше не встануть
Згорить уся военна техніка до тла…і не відновите