Чтобы в этой жизни скоротечной

Вячеслав Шикалович
Я хочу взойти во поле сладко
И обнять цветы, тополи, клёны;
Деревень разлогую отраду,
Купола рассветом золочёны…
Всех людей счастливыми представить
На земле, что в дар дана нам Богом,
Мир везде благословенный славить
Меж людей с душевным диалогом.
С пониманием сердечным встречным
И добро творящим, друг для друга,
Чтобы в этой жизни скоротечной
Двигала любви одной, заслуга…

Вячеслав Шикалович
02.03.2024г.

Щоб в житті у цьому швидкоплиннім

Хочеться зійти у поля вроду –
Обійняти квіти, верби, клени;
Сіл розлогих від краси відраду,
Куполи світанком золочені…
Всіх людей у щасті уявити
На землі, що в дар дана нам Богом,
У благословеннім мирі жити
Між людей з душевним діалогом.
Із сердечним розумінням в кожнім,
Тож добро творить, один для дного,
Щоб в житті у цьому швидкоплиннім
Рухала любові лиш заслуга…

В'ячеслав Шикалович
02.03.2024 р.