Лакмус

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Дорогоцінне все що між нами
То індикатор і лакмус довіри...
Вітер гуляє лютневий степами
Виє як звір той що рветься до звіра

Що як там буде - хто знав би, та мушу
Хрест свій нести тут. Ти там,
Мій Найкращий...

Лакмус довіри...
Не втратити душу.
Це з кожним кроком стає значно важче.

Кожна клітинка прекрасного тіла
Твого та кожен твій рух - то є скарб мій.

Поруч "зросла". То раніше тремтіла.
Від усього, звісно... Серце не камінь.

Та повертається знову і знову
Те відчуття, що ніяк не минеться...

Лакмус довіри - то довга розмова
Мовою тіла. 
І мовою серця.