Незайманi побачення

Владимир Шеврон
Незаймані побачення, не взяті номери
Числа вже призначені, надруковані на шпальтах газет:
"Продам старі лампи, не нові".
Й замість знесиленого каганця
Запалилася як віра, душа. Проща в дусі любові зійшла
І Я її знаю.

Хоча й відпустив, все ж шукаю.
Бо вже старі лампи не гріють, не горять,
Вже Всесвіт новий на знаний міняю, шукаючи  світло залишених зимових сутінків
В зимових сутінків промокше взуття: моє і Янголятка

2024-02-29