В повiтрi вiяло весною

Ириша65
Сніжинки падали з небес,
Кружляли у казковому ажурі,
Чудова  музика  лилась,
Зима  нам грала  на бандурі
Прощальний чули ми концерт.
В повітрі віяло весною,
Природа  змінює сюжет,
Все розквітає , зачаровує нас красою.