Здавалось, все тепер позаду

Дарья Тимошенко
Здавалось, все тепер позаду,
Та серце в хмарах ще блукало.
Воно раділо зорепаду,
Неначе тих пригод замало.
Йому хотілось свіжих вражень,
Переконань доволі сильних -
Без дій, ведучих до уражень,
Без почуттів, до зради схильних.