Молитовний оберiг

Наталия Кравченко 4
На світанку босими ногами
Йшла до Бога Україна
Та йшла тихо з молитвеним оберегом і йде далі…
Одягнувши молитовний оберіг
Та йшла просити в Бога сили і кращої долі,
Вона ставши на коліна молилася днями і ночами…
Як тільки побачила,
Вона раптом впала від побаченого замліла,
Бо наші сини і доньки полягали
Воно вкрито все христами
З небес голос чути:
Невдовзі в Вкраїні настане мир,
а той хто прагнув Україну здолати сам ляже хрестами…
Моя рідна, потерпи зовсім трішки загою рани молитовним оберегом