Гостинн сть

Чубенко Саня Карпусь
Заходьте у гості до мене,
завжди радий бачити вас ,
вже буде навкруг все зелене,
у гості весна йде до нас.

Зайди,завітай на хвилинку,
якщо в тебе є вільний час,
а я попрошу свою жінку,
нехай стіл накриє для нас.

Та доки схожу я до вітру,
від голоду в шлунку сосе,
вареничків повну макітру
дружина до столу несе.

Ох, клята міцна самогонка,
намистом графин виграє,
картоплю, сметану й тушонку
дружина на стіл подає.

Хоч ще не вродила редиска,
і піст не почався у нас,
капуста є квашена з діжки,
запити є пиво і квас.

Вовком  потім будете вити
вірша цього істинна суть,
тут,можете їсти і пити,
бо потім, вже »там» - не дадуть.