Бач

Роман Сивко
Насправді цікава, уся його  гра.
Цей світ ілюзорний, лиш віра твоя.
Малюєш реальність, тому і війна.
Побач чорно біле, впіймай за хвоста.

Ми всі тут у пастці, страхів і спокус.
Створили собі, цей штучний укус.
І знов поцілунок, солодких всім снів.
Чим глибше до низу, тим більше світів.

Фантазія ваша, малює реальність.
Прохання почує, час виправить фази.
Твої відчуття, підказка для всіх.
Занадто багато, таких близнюків.

Цей намір  повинен, навчити усіх.
Емоції можуть, вбивати своїх.
Почувши себе, зумієш сказати.
Побачивши все, зумів показати.