Порада для для д тей

Чубенко Саня Карпусь
Цінуйте,хто дав пагони життя,
цінуйте їх,доки іще не пізно,
ночами часто,хто недосипав,
благаючи у Бога щастя слізно.

Цінуйте,хто нас грамоті навчав,
в дитинстві за здоров'я ваше дбали,
щоб іспит в школі на відмінно склав,
сповна для вас всю душу віддавали.

Цінуйте тих,хто досить часто ждав,
до темряви дивився у віконце,
і зі слозами завжди проводжав
у бік,де вранці сходить ясне сонце.

Цінуйте,доки б'ються їх серця,
не вічні,ані батько,ані мати,
то ж будьте з ними поряд до кінця,
бо будете вже потім жалкувати.