Коханому

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Ніколи сумніву не май
Ти - дорога мені людина
Найкращий в світі чоловік
І просто - той, кого люблю.

І є наш спільний небокрай
І є буденність - справи, днина...
І таргани у голові) твоїй-моїй)
Є спільний блюз...

Та в ньому кожен з нас своє
Щось має суто особисте
І це нормально. Бо тюрьми
Я не бажаю нам. Без слів

Цілую серденько твоє
Збираю слів тобі намисто

Коли для двох існує "МИ".
Владнати можна все як слід.

То ж, сподіваюсь, час прийде
На те, що знову неначасі
Бо пристрасть, віра, ніжність, честь,
Бо розуміння.  Все це - скарб.

Весни весілля золоте
Пробудить вічне в біомасі))

Від нас все наше не втече

То ж не кажу "не відпускай".