АРКИ

Петр Скорук
Просте життя. Його треба зрозуміти вчора, але жити його треба лише післязавтра. Це єдине, що мені достеменно відомо про майбутній час.

P.S.
Коли стає минулого шкода, приходить раптом
майбутнє, - роздуми-мости. Петлі останній зойк?
Ні, то моє життя і мої книги - тріумфальні арки!
Сьогодніше яскраве світло дня – моя буттєва роль!

Коли читач над книгою заснув, це не поразка,
книжки живуть, мов ризи, коливаються відтак. 
Що є життя? То наші тріумфальні лаври!
Це перемога над примарою усього небуття.