Об чёмЪ

Вальдемар Керенский
  How Many Much
by times
 Should prove i stayed in ill

 Dried trees dry grass
What ever do u feel

 The nervous finger's stretching out
- You Stink - press down Red the Button !Т
- И - всё ?

 - Теперь уж всё -  на Небе-Канонада
- А мне куда
 - В бомбоубежище , яk - krot ,  as crops
 - Ребят-ребят , а - бабki
-  Ha !
    полоснул по голове - да чтоб ни мучался

  Что-чего - мошенническое Тедди-vision
почесали яйца на Кремле :
  Not this something brings - Forever

 - " Run down to River . там водосток  - believe ~ me  "

- Yeah