Ти жiнка

Ириша65
Ти жінка, ти дочка, ти мати,
В цей  світ прийшла любов подарувати,
Нести добро, душі своїй красу,
Довге волосся заплітаєш у косу.
Дитині колискову  ти співаєш,
Про квіти, що у полі назбираєш,
Вінок  волошок  з маками  сплетеш,
Яскраві стрічки до нього вплетеш.
Білий та ніжний одягни наряд
Весною вийди у квітучий сад,
В житті так  недостатньо красоти
Ти жінка, ти красуня, квітка ти,
І народилась мир цей прикрашати,
Любов , добро і радість  дарувати.
В своїй родині  справжня берегиня,
для чоловіка  ти чаклунка ти богиня.