Такий бажаний мир настане

Ириша65
Червона  за вікном  калина,
Зима все снігом покриває,
А моя ненька Україна,
Від клятої війни страждає.
Так  хоче миру, хоче жити,
Спокійно на землі  своїй,
Щоб посміхались  завжди діти,
І затишно їм було в ній.
Живі були доньки й сини,
Їм доля щастя дарувала.
Страшної не було війни
Та  їх  життя  не руйнували.
Чекає за вікном калина,
Зима пройде та сніг розтане,
На моїй любій Україні,
Такий бажаний мир настане.