Прекрасное Далеко Beautiful Tomorrows

Ирина Седова 3
Прекрасное Далеко (трио «Мередиан»)
https://yandex.ru/video/preview/3059056151152984656

Beautiful Tomorrows

I can hear a music from a lovely faraway
It’s a pure voice in morning silver dew
I can hear a music and a splendid wide way
makes my head get dizzy feeling something new.

Chorus:
Oh, beautiful fine future,
I beg you, don’t be cruel!
Don’t be to me too cruel,
Just don't be unkind.
From pure source with hopes
To beautiful tomorrows
To beautiful tomorrows
I start my own path.

I can hear a music from a lovely faraway
It is calling to amazing glorious lands,
And the voice is asking me a simple question,
What I did for this nice future nowadays.

[Chorus.]

I would swear I’ll be purer and better,
I will never leave my friend to die in trouble.
When the voice calls me I’m ready and I hasten
For to follow the way with none seen marks.

[Chorus.]

Оригинал
Музыка Евгения Крылатова
Слова Юрия Энтина

Слышу голос из прекрасного далека,
Голос утренний в серебряной росе.
Слышу голос, и манящая дорога
Кружит голову, как в детстве карусель.

Припев:
Прекрасное далеко,
Не будь ко мне жестоко,
Не будь ко мне жестоко,
Жестоко не будь.
От чистого истока,
В прекрасное далеко,
В прекрасное далеко,
Я начинаю путь.

Слышу голос из прекрасного далека,
Он зовет меня в чудесные края.
Слышу голос, голос спрашивает строго :
А сегодня что для завтра сделал я ?

(Припев.)

Я клянусь, что стану чище и добрее
И в беде не брошу друга никогда.
Слышу голос и спешу на зов скорее
По дороге, на которой нет следа.

(Припев.)

1985 г.