Подых Бога...

Татьяна Борисова 11
Подых Бога
абудзіў жыццё
ў спарахнеласьці
нямога цела.
І,навек пакінуў
небыцьцё,
Словам Творцы
сэрца затрымцела.
Паімчалісь
думкі-віражы
існасьці
нястрымана,аддана.
На якой жа мове,
адкажы,
Бог жывіў
спрадвечнага Адама?