Картина

Владимир Шеврон
Не вірне вкраплення чергової колії
користними болотами хрещатих стосунків.
Роки капають, наростаються камені
поки ліси глушать їх стежечки Фатумів

Так Має Бути:
коли в жодного Заїра не знайдеться слів
ніяке Рандеву не уподобиться до міфів
Мактуб-Всесвіту нужда - душа,наша вірно-вкраплена

2024-02-21