Мить...

Виктория Баженова 2
У мене вчора… тільки яблуко й  хліба шматок…
І сонця повні кишені… І неба блакить…
Сьогодні вербові котики … Поклала їх в чобіток… 
І зупинила день… І зупинила  мить…

Так… У словах і фото… Я зупинила вік…
Нас… безтурботними  дітьми… Бачить Господь…
Сьогодні у мене печиво… Й виноградний сік…
Й багато думок на обід… Так що… Приходь!

Вриваються сталь і кров… У небо моє голубе…
І в кожній душі – пожежа… І в кожній війна…
Я вперто чекаю… Стільки віків… я  чекаю тебе…
Мить зупинилась… Я вперто чекаю… Біля вікна…