З Стр тенням

Лолита Литвиненко
Зі Стрітенням. Скоріш весну зустріти
Ми прагнемо із Вами у цей час.
Й, Віталію, я прошу помолись
За мене. Й помолюсь також за Вас.

Нехай я з привітанням запізнилась,
Бо були справи у земнім житті.
Але учора та й сьогодні я молилась,
Щоб Вам також допомогли Святі

Печерські наші та Свята Марія
Нехай молитви за Вас Богу принесе.
Й я вірю в це, Віталій та надіюсь, -
Господь пошле Вам благодать за Все.

За добрі справи, котрі Ви зробили
Своїм близьким та друзям, і мені.
Молитви Щирі Завжди Мають Силу-
Бажаю Вам Добра та Всій Рідні.

Хоч довго тягнуться суворі дні зимові-
Метіль та злива, вітер й Холоди!
Весна Настане Неодмінно й знову
Ми стрінемось Весною, як завжди

Було усі роки, У час зимовий
Не бачились із Вами часто ми.
Але настане Квітень скоро й знову
Пташки затягнуть пісні весняні.

Та ліс наповнять солов'їні трелі-
Та землю вкриють весняні квітки.
Думки мої, що зараз невеселі,
Знов стануть радісними, коли стрінемсь ми.

За Едіком скучаю та за Вами,
Бо доля нас ніяк все не зведе.
Але із Вами Поряд я думками,
А особливо, коли йду в Купель.

Про вас із Едіком я згадую й в молитвах,
Щоб Вам щастило в справах всіх земних.
Хоч Ви мені лиш друзі, як за Рідних,
Молюсь за Вас я у думках своїх.

Всі побажання ваші пам'ятаю,
Усмішки Ваші Душу Веселять.
Й продовжуйте молитись знов, Віталій,
Щоб я й Скоріш (!!!) Зустріла, друзі, Вас!!!

Щоб Неодмінно (!!!) ми зустрілись в Квітні,
Коли Вперед (!!!) наш час переведуть.
У Перші ж дні. Та Дні осінні й літні,
Щоб Зустрічались Часто (!!!) з Вами Тут,

Біля Купелі нашої. Й в капличці
Ви помоліться неодмінно і за це-
Нехай Скоріш Уже Настане Квітень,
Який Нам Зустріч Неодмінно (!!!) Принесе!!!
                15-02-2024