Мр

Лолита Литвиненко
Весна прийде. Вже стали довші дні
І зовсім скоро вже настане квітень.
Та легше стало на душі мені
Й я знову почала життю радіти.

Молитви Ваші так мені допомогли
Привести до ладу думки та справи,
Та й у Купелі роблячи заплив,
Я подумки перебувала з Вами

Та з Едіком. Та дні продовжую лічить,
Які іще лишилися до Квітня,
Бо мрію Вас із Едіком зустріть
Я поскоріш, коли  режим мій стане Літнім.

Та стрімко в лісі забринять струмки,
Розтане лід та сніг, які зостались
І заспівають радісно пташки
Та мрії збудуться-чекать лишилось мало

До квітня місяця. А землю вкриють квіточки-
ВеснЯні барви різнокольорові
Прикрасять вони Побут наш Й Думки
Знов стануть радісними й Ми Зустрінемося Знову!!!

І я в ту ж мить прекрасну (!!!) оживу-
Душа прокинеться, позбувшися рутини,
Коли Вас з Едіком, зустрівши, обніму,
Без Вас же, хлопці, я Не Зможу (!!!) Буть Щаслива!!!