Я малэсэнька былынка

Вячеслав Шикалович
        *        *        *

Я малесенька билинка
В полі піднебеснім –
В очі тихо радість лине,
В пам’яті так давній…

А рядком мій кіт Василько
І Нальот, собачка;
Я люблю їх сильно, сильно,
Бо життя не казка.

Сонце сходило з-за клену,
Ліз я на драбину
Виглядати хмарку темну,
Дощику взнать ціну.

За Юрківську дальню гору,
Де земля кінчалась –
Як я мало знав в ту пору…
…О, мої причали…

Вячеслав Шикалович
20.02.2024р.