Купи казку

Роман Сивко
Цей вічний бій, завжди триває.
В душі своїй, гру відчуваєш.
Думки існують, простір бачень.
Весь оцей біль, хтось передбачив.

Баланс в житті, завжди існує.
Кохання й зрада, співпрацюють.
Брехня боїться, погляд бачить.
Почувши їх, вогонь позначив.

Говорячи, ти щось там просиш.
Думки маскують, час і простір.
Сміявся з когось, знач заплачеш.
Такі тут правила, познач їх.

Усі в житті, пороки мають.
Розплату судді, знов сховають.
Та навіть їх, баланс знайде.
Це їх тягар, камінням вб'є.

Багато слів, всі мають сенс.
Всі ваші вчинки, бачать десь.
Сліпі впізнають, страх від зору.
Глухі почують, крик від болю.

І для судді, є справедливість.
Це дзеркало, в житті можливість.
Невіра в бога, для них пастка.
Купи за гроші, усім казку.