Э. Дикинсон. 1404. March is the Month of Expectati

Ольга Денисова 2
1404 (1877)
Март – это месяц предвкушенья.
На всё, что нам секрет –
Всем нашим чаяньям заветным –
За ним ответ –
Хотим сдержать восторг, но радость
Всё перебьёт –
Сиянье жениха помолвку
Так выдаёт.
8-9.02.2024


1404
March is the Month of Expectation.
The things we do not know—
The Persons of prognostication
Are coming now—
We try to show becoming firmness—
But pompous Joy
Betrays us, as his first Betrothal
Betrays a Boy.