Марина Юрченко Виноградова. Выбираю любовь

Максим Троянович
(в сокращении)

Каждый найдёт роковую кочку,
став обозлённей – читай: слабей.
Злыдни льют яд? Вон порог! И точка.
Я оставляю любовь себе.

***

Выбіраю каханне

Фатальную знойдзеш купіну таропка,
стаўшы ўзлаваны – чытай: слабей.
Злыдні льюць яд? Прэч з парога! І кропка.
Я пакідаю каханне сабе.

    Перевёл Максим Троянович