З замилаваннем...

Тамара Степанюк
З замілаваннем сэрцам адчуваць такія цуды!
Бывае, раніцай, а часам - надвячоркам
Мастак-прырода раскладзе матэрыял пау;сюды,
Чароу;ным  уяу;ляе свет ад дальняй  зоркі.

Ці з захапленнем   побач з сонцам падбірае фарбы
На нейкі момант, на хвілінку,  на імгненне...
З натхненнем, асалодай дзівішся на цуды-скарбы!
Няйнакш, узнікае прад вачыма  Божае тварэнне!..

07.02.2024. г.
Фото автора