После заката

Ана Величкова
                Болгарский
                Природа

               
                СЛЕД  ЗАЛЕЗ

                Привечер.
                Тъмата
                обвива постепенно
                наблизо хълма,
                къщите,
                реката.

                Тихо е.
                Загадъчно стаено.
                И сред безмълвието,
                в мрачината,
                за мигове
                отдъхва си Земята.

                Ана  Величкова