Всi нашi днi - сухий лиш хмиз... укр

Афанасий Вержак
Гойдаю я Тебе на ньому -
Взлiтай, кохано - вверх i вниз:
Живуть кохання днi на цьому,
Горить пiд нами часу хмиз!


Той хмиз iз гiлля помилок,
Що не  дiждались каяття,
З корiння всiх грiхiв думок,
Що жар несуть в усе життя ...


Та годi! - не пiрвать обiйми:
Злились ми в дерево одне,
Весною листячко ще зiйде,
I стовбур мiццю заживе!

Пташки прилетять ще до нас,
I защебечуть нiжно пiсню,
I для кохання е свiй час -
Без нього в грудях серцю тiсно ...

08.02.24г      07:32     М "Маяковская"