Киця

Анна Владиславовна Смолякова-3
Що тобі сниться, малесенька киця,
Де твій бурштиновий дім?

Добрі казки без омани та вбивців...
Сна світанкового "дим"
Ніжно лоскоче твої оченята

Мама там ще молода...

Краще тобі наперед і не знати...

Спи. Я тебе не віддам
Дуже дорослому суму та втомі...
Ти ж бо то я, я то ти...

Знову безсоння...
Ми добре знайомі.

Спогади - серця листи ...