Встану тихо

Владимир Шеврон
Прошу залишити погляди
Прошу забути про нагляд
Прошу не відповідати, ради слова
Ради всього прошу, в руки ноги й...
Нехай стане тиша.

Стане тихо і лиш тоді Я проснусь

Одягнуся в себе, одягну себе
Понесуся по безкраїм самотнім місцям
Понесуся ладнати й облюбовувати
Обличчя самотнього дня

Ранок без світу світла.

2024-02-05