Чтобы страстно любил Ее тоже

Виктор Старик
  ЩОБ ПАЛКО КОХАВ ЇЇ ТЕЖ

Очі дівочі, вони не жіночі,
світяться, як зірки в ночі.
Вогнем жарким палають,
біля них можна згоріти в одну мить!

Серце дівоче, воно не жіноче,
б'єтся, як рибка об льод.
Хоче кудись полетіти,
зустрітися з суженим  десь!

Руки дівочі, вони не жіночі,
лагідні, ніжні, як весняний цвіток.
Коли обіймають, коли пригортають,
все тіло тремтить від різних думок!..

Голос дівочий, він не жіночий -
у соловейка тільки такий.
Пісню співає або розмовляє,
хочеться з нею дружить!

Мрії дівочі, вони не жіночі -
хочеться в небо злетіть.
Там космонавта зустріти
і від кохання, як зірка згоріти!

Очі дівочі, вони не жіночі,
а мрії такі ж.
Матір'ю стати, чоловіка кохати,
щоб палко кохав її теж!
Щоб палко кохав її теж!
30.01.2024.