Тебе цiлуэ дощ

Олег Скороход
Тебе цілує дощ,
Краплини на губах.
І тішить тебе щось,
Тремтіння до мурах.
На мить тобі здалось,
Що ти на небесах.
Тебе цілує дощ,
Знемога у очах.

Тебе цілує дощ,
Твій світ без парасоль.
Неначе тобі хтось,
Дав головну цю роль.
Ти в центрі космосу.
Все якось так зійшлось.
Посеред хаосу,
Тебе цілує дощ.

Весь всесвіт у твоїх очах.
Ім'я твоє у всіх піснях.
Ти біль і щастя, день і ніч.
Кохання ти, у всіх світах.

Тебе цілує дощ,
Краплини на губах.
Тебе цілує дощ.
Тремтіння до мурах.
Тебе цілує дощ,
Знемога у очах.
Тебе цілує дощ,
Це все у моїх снах.