180. Бачу кров, що тече по руках... Пiсня

Ганна Горбатюк
Бачу кров, що тече по руках
І вінець на чолі терновий...
Хоч важкий на Голгофу був шлях,
Серце повне добра і любові.

         Приспів:
Чим віддячу за смертні муки,
За любов всю, немов океан?
Я за ноги розп'яті й руки,
Своє серце Христу віддам!

І казав Йому хто що хотів,
Навіть стали в лице плювати,
Та прощав Він своїх ворогів
І життя вічне їм хотів дати!

Потряслася тоді вся земля
І зробилася скрізь темрява...
Стала ніч серед білого дня,
Щоб виднілася вся Божа Слава!