Канiкули

Людмила Савицкая 2
Зима морозом, холодами нас лякає,
і зранку не великий сніг знов пролітає...
А навкруги так гарно замело,
Дим з хат над містом тягнеться і над селом...

Радіють діти справжньої зими...
З'їзджають на санчатах весело з гори...
І не лякає їх ні холод, ні зима,
Канікули проходять радісно і не дарма...

Нехай хоч снігу порадіють діти,
Бо вдома вже вомились від тривог, сидіти...
Та й ночі часто не спокійними бувають,
Від клятої війни  ще й досі всі страждають...

Та як дивитись на дитячий гомон цей приємно!
Додому йти не хочуть, бо на дворі майже темно..
Коли так шумно, діти весело гуляють,
Від радощів таких, зима їх зовсім не лякає!

15.01.2024 року.

Фото из личного архива