Мне приснилось беззаботное чувство дома

Алёна Писанка
Мне приснилось беззаботное чувство дома,
Где виноград покрывал небеса.
Мне снился штафет частоколом,
Де рунделик висiв у вiдра.

Менi снилося сонце,
Яке в шість поливало поля,
И безмежна дорога
Де немає краю-кінця.

И как бежала с подругой по полю,
Я помню скамью у двора.
О беззаботное чувство дома
Никогда не забуду тебя.

Мені снилися вівці,
Про яких ще дідусь повідав,
Я прокидаюсь від сліз на обличчі
Тільки пам'ять ніхто не відняв.