Русалка укр

Аллегро -Андрей Мацко
1.
Голос
Який тобі співає,
Який ти так кохаєшь,
Якій тобі потрібен,
Без якого тебе нема...

Голос
Який ти обіймаєшь,
До серця притинаєшь,
Найдорожчий у світі
Забрала вона...

Бридж:
І зараз ти - одна
У темряві, на дні.
Вирішує війна
Чи прийде він, чи ні...

Приспів:
Бо ти без нього
На хвилях своїх мрій

Звертаєшься до Бога

Про допомогу,
Про перемогу,
Про те, як палко

Чекаєшь його,
Кохаєшь його,
Співаєшь йому пісні,

Але без нього

Ти
Як
Русалка...

2.
Голос
Бажання - не змовкати,
Та стільки розказати
Про те, що відчуваєшь,
Коли його нема...

Голос
Далече і далече,
Зв'язок не забезпече,
Та від його "кохаю"
Ти ніби-то німа...

Бридж:
І знову ти - одна
У темряві, на дні.
Вирішує війна
Чи прийде він, чи ні...

Приспів:
Бо ти без нього
На хвилях своїх мрій

Звертаєшься до Бога

Про допомогу,
Про перемогу,
Про те, як палко

Чекаєшь його,
Кохаєшь його,
Співаєшь йому пісні,

Але без нього

Ти
Як
Русалка...

_____
Слушать на Youtube:
https://youtu.be/wcLoC0ZdsJ4?si=oiRod44tM59zeUxh