Алiшер Кийом. Рубоi 645

Алишер Киямов
Рубої 645

Кийом, Кавафіс їв би мармелад, уявіть собі,
Писав би про зади молодиків Паллад, б'юся об заклад, уявіть собі!
Руми, а що зади молодиків насолоджуйся як шоколад?
Кийом, Кавафіс їв би мармелад - мав задов би склад, уявіть собі!