Ще мрiю, по ковтку життя смакую

Ириша65
Ох , юність, як ти швидко проминаєш,
Максималізм тобі притаманний  витрачаєш.
Тоді здавалось  в 60 , глибока  старість,
І змінюється сенс життя, мрій  не зосталось,
Що так поважно на життя спостерігаєш,
Скрізь  власний досвід все довкола  пропускаєш.
І ось мені вже 60, я досі вчуся,
Щось пізнаю, дивуюсь та сміюся,
Серце моє  тепла повно, любові ,
В душі вогонь, к пригодам завжди на готові.
Так, час тепер є вільний для чогось нового,
Того, що доля для мене готує знову,
Хай 60, я гордо по життю крокую,
Ще  мрію, по ковтку життя смакую.