Менi б нiжностi... крапельку

Тамара Мамина
            Другу дитинства присвячую.

Мені б ніжності твоєї крапельку,
Твої руки на плечах – такі сильні!
Я так бажаю маленькою стати,
Щоб знов прожить найщасливіші миті.

Запам'ятала би кожну дрібницю,
Більше слухалась свою мамочку,
Не забула б дитячі всі  таємниці,
У тебе ще були шорти на лямочках...

Ми з дитинства взяли найкраще і гідне,
Пронісши по своєму життю з совістю.
Ми один одному зовсім не набридли,
Ми – герої з тобой нової повісті.