Я не бачу середини

Виктор Виктор Володимирович
Весна.
Сумна пора.
Навколо все цвіте і квітне,
Забуваємо про все:
Старе, дряхле і жовкле.
І сумно так,
Бо через рік,
Ми знов через це пройдем.

Так може,
Краще,
Мати насолоду зараз?
І зими дні усі забути:
Дряхлий сніг і сніжні крути.
А може краще в середині:
"Новий рік" і цвіт осінній,

Здавалося б, 
Все легко й просто
Бути в центрі,
В середині,
Та не для мене,
Я не бачу середини...