Дух поколiнь

Юлия Ёлкина
На землі чудеса
Ходять всюди і скрізь:
Під ногами роса
І туман між беріз.

Очі вверх підійми, —
Без країв голубінь.
Цілий світ обійми, —
В ньому дух поколінь!

Що є наше життя?
То краплинка мала.
Чуєш серцебиття?
Богу слава й хвала!

І нема вороття:
Так було сотні літ.
Хто ж пізнав каяття, —
Йтиме знов по землі!