zero huts

Алекс Штейнберг
sup,
the trust killer.
see the change?
want my sweet
deferred revenge?

tracking my scene?
digging the whole new me?
no apologies, for real,
can't you see?

step back
if you
got fresh
new guts,
I give...
zero huts.