Нiжнiстю серця

Галина Чехута
Ніжністю серця,
Сяйвом кохання
М’яко торкнуся твоєї душі.
Чуєш, як б’ється
Нотою щастя
Наша надія у миті сумні?

Я доторкнуся
Подихом хмарки,
Втішу тебе у хвилину біди
І залишуся
Мудрістю тайни,
Іскрою віри у вирі війни.

Казкою мрії,
Світлом блаженства
Я обійму, щоб притишити біль.
Гласом месії,
Миррою червня
Душу зцілю у лиху заметіль…