ТИ - НЕ ТИ!

Петр Скорук
Якщо твій друг ніхто, коли твій ум - пустир,
твій син - не твій, твоє майно і гроші - прах,
онуки - не нащадки, - ти тоді прибульця пил.
Ти сам - не ти! Ніщо. Лиш відгук в небесах.