В глазах ее - безбрежное море красоты!

Виктор Старик
   В ЇЇ ОЧАХ БЕЗМЕЖНЕ МОРЕ КРАСОТИ!

Я подивився дівчині у очі,
а в них такая глибина!
Як за селом, в далекім озері,
де я то потопав, то виринав.
Аж моторошно біля неї стало,
відійшов - на метрів пять,
але усмішка була дуже гарна,
що біля неї знову захотілося стоять.
Я знову подивився в її очі,
а в них - безмежне море красоти!
Хотів роцілувати її червоні щоки,
але не знав, як вона зможе,
              на це відповісти.
Вона глянула на мене, від цього
погляду, увесь я затремтів.
Хотів сказати: "Я закохався в тебе",
але в цей час, сказати цього не зміг.
Погасли у неї чарівниї очі,
сподівалась мабуть, на щось друге.
И мені хотілось, щоб закінчилось все добре,
але невпевненість у діях наших,
щось у нас завжди своє бере.
Ночами не міг я спати - весь час
блакітні бачив очі, усмішку,
мов літнє сонце, чув її співочий голос,
коли ми зестрічались,  мене він привітав.
У неділю на ринок я поїхав
Купив  квітковий великий букет,
прийшрв до дівчини з чарівними очами - сказала:
"Сміливо переступай мій порог!.."
10.01.2024