Скупчення зiрок

Алексей Олекс
Грайливе й полохливе скупчення зірок,
Що тонуть в неосяжнім небокраї,
Запальна музика звучить як джаз та рок,
Якщо душа закохана - завжди палає.

Розсипані дороги, знизу в височінь,
Як пелюстки троянд жадані рухи.
Близькі стосунки, і зігріє далечінь,
Мовчання нерезоне... завірюхи.

Так полохливе скупчення закоханих зірок,
Що надихають небо на тремтіння,
Запальна музика звучить як джаз та рок,
А серце просить лиш порозуміння.